ΝΕΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ SUPER SNONGE HACCP

14/03/2018
από Χριστίνα Κουτουλίδου


ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

2 ειδών συσκευασίες των τεσσάρων τεμαχίων.

Η μία θα έχει τέσσερα μαύρα σφουγγαράκια και η άλλη 4 σφουγγαράκια σε διαφορετικά χρώματα.

Τα σφουγγαράκια είναι νέας γενιάς, δεν καταστρέφουν τις επιφάνειες, μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης των τροφίμων και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς HACCP.



ΝΕΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

Ο νέος σχεδιασμός προσφέρει 4 φορές περισσότερη αποτελεσματικότητα στο καθάρισμα.



ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ

Βρίσκονται μέσα στο σφουγγαράκι και αξιοποιούν καλύτερα τη δύναμη που ασκούν τα δάχτυλα στην επιφάνια. Ως αποτέλεσμα το καθάρισμα είναι πιο ποιοτικό.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 13,6 εκ. x 9 εκ. x 2,6 εκ. ΣΥΝΘΕΣΗ: Πολυεστέρας



ΤΙΜΗ : €5,00 ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ: €8,50


ΒΑΡΟΣ

19 γρ. ανά τεμάχιο ± 10%

Αντέχει μέχρι τους 90°C στο πλυντήριο ρούχων και στο πλυντήριο πιάτων (200 πλύσεις). Δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Με χρωματικό κώδικα ώστε να μην υπάρχει μεταφορά μόλυνσης μεταξύ των διαφορετικών επιφανειών που καθαρίζονται.

Το μαύρο σφουγγαράκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για δύσκολες δουλειές και επιθετικά προϊόντα καθαρισμού. Αυτό το σφουγγαράκι, το οποίο μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο, είναι κατασκευασμένο από συμπαγή αφρό που δεν σαπίζει.

Αυτή η καινοτόμος Ευρωπαϊκή κατασκευή θα επιτρέψει σε βιοτεχνίες και τεχνίτες να καθαρίσουν ακόμα και τις πιο επίμονες βρωμιές. Είναι ακριβώς της ίδιας ποιότητας με τις έγχρωμες αλλά προορίζεται για προώθηση σε βαριές εργασίες.


Πέντε αιτίες που προκαλούν Καρκίνο

17/11/2017
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Ο καρκίνος σκοτώνει περίπου 20.000 ανθρώπους καθημερινά σε όλο τον κόσμο, πολλοί θάνατοι όμως μπορούν να προληφθούν.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η πλειοψηφία των θανάτων προκαλούνται από καρκίνους των πνευμόνων, του στήθους, του εντέρου, του στομάχου και του ήπατος.

Η παχυσαρκία, η κατάχρηση αλκοόλ και το κάπνισμα, αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Τσάι από Ρίγανη θεραπευτικό για τους βρόγχους και το αναπνευστικό.

19/02/2017
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Με ΑΥΤΌ θα θεραπεύσετε τα πνευμόνια σας! Πείτε ΑΝΤΊΟ σε Βήχα, Άσθμα, Βρογχίτιδα, Λοιμώξεις και όχι μόνο!

Διαθέτει πολύ ισχυρές θεραπευτικές αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Γρήγορος & Αποτελεσματικός Καθαρισμός Τζαμιών

05/02/2017
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Η πιο δύσκολη δουλειά καθαρισμού στο σπίτι η στον επαγγελματικό χώρο, είναι ο καθαρισμός υαλοπινάκων/τζαμιών και γενικά γυάλινων επιφανειών. Ειδικά τα μεγάλα πλαίσια/τζάμια απαιτείτε να έχουμε εξοπλισμούς (κουβά με νερό, ειδικά εργαλεία για το πλύσιμο και στέγνωμα των γυάλινων επιφανειών και σκάλα για τα υψηλά σημεία). Σας προτείνουμε μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΑΠΛΟΠΟΊΗΣΗ στο καθάρισμα των τζαμιών με το παρακάτω σύστημα ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ με πανιά/ πανέτες μικροινών:

ΠΡΟΣΟΧΗ στα επικίνδυνα χημικά καθαριστικά (πχ. χλώριο)

18/12/2016
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Ένα από τα πιο επικίνδυνα χημικά που παρασκεύασε ποτέ ο άνθρωπος είναι το χλώριο. Μένει αμετάβλητο στον οργανισμό μας, διασπάται μετά από 500 χρόνια από το περιβάλλον, προκαλεί αποδεδειγμένα καρκινογενέσεις και πολλές άλλες σύγχρονες ασθένειες. Το χλώριο χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και τους συμμάχους ως βιολογικό χημικό όπλο, με τρομακτικά αποτελέσματα στους ανθρώπους και στη γύρω πανίδα και χλωρίδα.

Ξεχάστε ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για το ελαιόλαδο

01/10/2016
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Ξεχάστε ότι γνωρίζατε για το ελαιόλαδο!


Σας προσφέρουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με όλη την έννοια του όρου.

Θωρακίστε τον οργανισμό σας με Ριγανέλαιο σε αιθέριο έλαιο

21/09/2016
από Χριστίνα Κουτουλίδου

ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ (ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ)

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΡΥΟΛΟΓΥΜΑΤΑ & ΙΩΣΕΙΣ

Το φυσικό αντιβιοτικό που «θωρακίζει» τον οργανισμό ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως.

Αναλογιστήκατε ποτέ πως θα μπορούσε να υπάρχει ένα αιθέριο έλαιο που θα θωράκιζε τον ανθρώπινο οργανισμό από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα, θα ήταν φυσικό αντιβιοτικό και θα είχε αντιμικροβιακές ιδιότητες;

Το νερό χρήσιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό

14/01/2016
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει αλκαλικότητα, 7,4 pH, δηλαδή είναι λίγο πάνω από το ουδέτερο το 7 pH. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει το νερό που πίνουμε να είναι αλκαλικά (άνω του 7,4 pH) επίσης η ποσότητα και ο όγκος του νερού να είναι αρκετός για να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός. ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ την ημέρα? Φυσικά πρέπει να πίνουμε πάνω από 2 λίτρα νερό.

Κάντε εξοικονόμηση νερού και μπάνιο με καθαρό νερό!

14/01/2016
από Χριστίνα Κουτουλίδου

Έως και 65% οικονομία στο νερό η €16,38 το μήνα η €196,58 ανά έτος. Η νέα πολύ συσκευή ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΝΕΡΟΥ, με 5 φορές μεγαλύτερη πίεση νερού για υδρομασάζ στο σώμα σας, με ειδικά φίλτρα (φίλτρο με κεραμικά σφαιρίδια και φίλτρο ιζημάτων) για τον καθαρισμό και από- χλωρίωση του νερού. Μια συσκευή που πρέπει να έχουμε όλοι για την σωστή περιποίηση του σώματος μας στο μπάνιο.

Γενικές οδηγίες για την Αφαίρεση Λεκέδων

04/01/2016
από Ecohouse House

Καταγράψαμε και σας παραθέτουμε μερικούς απλούς και έξυπνους τρόπους για να αφαιρείτε διάφορους λεκέδες από υφάσματα και υφασμάτινες επιφάνειες. Τα υλικά αφαίρεσης λεκέδων είναι από φυσικές πρώτες ύλες και είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους.