Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Νέα Προιόντα Νέα Προιόντα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της εταιρίας μας. Η ECO HOUSE διαχρονικά προσφέρει καινοτόμα, ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα για τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του σπιτιού και επαγγελματικού σας χώρου, καθώς και ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΕΞΙΑΣ και ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και το 2016 να επιλέγουμε νέα ποιοτικά προϊόντα που πραγματικά σας «λύνουν τα χέρια» απλοποιώντας τον καθαρισμό και στοχεύοντας πάντα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ & την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Για να ανταποκριθούμε στις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής, αναδιοργανώσαμε τον τρόπο διαχείρισης και διανομής των προϊόντων μας με στόχο να μειώσουμε το ΚΟΣΤΟΣ και να κρατήσουμε σταθερά χαμηλές τις τιμές των προϊόντων μας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ τώρα μέσω διαδικτύου (www.ecohouse.gr) ή τηλεφωνικά τα προϊόντα μας καλώντας στα 22990.68116 και 210.6127995 και εμείς θα φροντίσουμε να τα παραλάβετε στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΟΥ.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε πάντα με ποιοτικά καινοτόμα προϊόντα και τον ίδιο επαγγελματισμό που μας καθιέρωσε εδω και 20 χρόνια, ο ιδρυτής της ECO HOUSE Νικόλαος Κουτουλίδης, στην ελληνική αγορά.

Σήμερα 29 Ιουλίου 2016 η εταιρία μας κλείνει 20 χρόνια δραστηριότητας στην Ελλάδα. Όταν πριν από 20 χρόνια μιλάγαμε στο κοινό για οικολογικό καθαρισμό, ειδικά καθαρισμό με το ειδικό πανί μικροινών ΚΑΙ ΝΕΡΟ, μας θεωρούσαν γραφικούς.

Τώρα μετά από 20 χρόνια ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑΜΕ, πάνω από 250.000 νοικοκυριά, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία χρησιμοποιούν την μέθοδο της ECO HOUSE, με αποτέλεσμα να προκύπτει ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ: ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ΠΟΡΩΝ, ΧΡΟΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Πλέον είμαστε θεσμός στον οικολογικό τρόπο ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του σπιτιού και επαγγελματικών χώρων, επίσης ξενοδοχεία.

Η οικονομική κρίση μας έκανε σοφότερους στο να ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, απλοποιώντας τους τρόπους ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Αναστήλαμε την λειτουργία των καταστημάτων μας λόγω υψηλού κόστους, και πλέον ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ τους πελάτες μας με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.


Από την ΚΕΡΑΤΕΑ- Αττικής ξεκινάμε και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο έως το Καστελόριζο και την Κύπρο.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση στα διαχρονικά προϊόντα μας και την εταιρία μας.


Φιλικά,
Υπεύθυνη προώθησης

Σοφία-Μάρθα-Φοίβη Κουτουλίδου