Το νερό χρήσιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό

14/01/2016
by Eco House

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει αλκαλικότητα, 7,4 pH, δηλαδή είναι λίγο πάνω από το ουδέτερο το 7 pH. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει το νερό που πίνουμε να είναι αλκαλικά (άνω του 7,4 pH) επίσης η ποσότητα και ο όγκος του νερού να είναι αρκετός για να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός. ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ την ημέρα? Φυσικά πρέπει να πίνουμε πάνω από 2 λίτρα νερό.

  • 2 ποτήρια το πρωί που ξυπνάμε για να βάλουμε σε ενέργεια τον οργανισμό μας,
  • 1 ποτήρι ανά 2-3 ώρες στη διάρκεια της ημέρας,
  • 1 ποτήρι πριν από κάθε γεύμα,
  • 1 ποτήρι πριν το μπάνιο
  • και 1 ποτήρι πριν να κοιμηθούμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Comments

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online gmf.fjyh.ecohouse.gr.yrt.xp http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online qwy.ppvq.ecohouse.gr.mpr.jm http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Σήμερα 29 Ιουλίου 2016 η εταιρία μας κλείνει 20 χρόνια δραστηριότητας στην Ελλάδα. Όταν πριν από 20 χρόνια μιλάγαμε στο κοινό για οικολογικό καθαρισμό, ειδικά καθαρισμό με το ειδικό πανί μικροινών ΚΑΙ ΝΕΡΟ, μας θεωρούσαν γραφικούς.

Τώρα μετά από 20 χρόνια ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑΜΕ, πάνω από 250.000 νοικοκυριά, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία χρησιμοποιούν την μέθοδο της ECO HOUSE, με αποτέλεσμα να προκύπτει ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ: ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ΠΟΡΩΝ, ΧΡΟΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Πλέον είμαστε θεσμός στον οικολογικό τρόπο ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του σπιτιού και επαγγελματικών χώρων, επίσης ξενοδοχεία.

Η οικονομική κρίση μας έκανε σοφότερους στο να ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, απλοποιώντας τους τρόπους ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Αναστήλαμε την λειτουργία των καταστημάτων μας λόγω υψηλού κόστους, και πλέον ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ τους πελάτες μας με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.


Από την ΚΕΡΑΤΕΑ- Αττικής ξεκινάμε και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο έως το Καστελόριζο και την Κύπρο.


Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση στα διαχρονικά προϊόντα μας και την εταιρία μας.


Φιλικά,
Υπεύθυνη προώθησης

Σοφία-Μάρθα-Φοίβη Κουτουλίδου
New post