Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Κερδίστε 11%

Σφουγγάρι / πανί για νεροχύτη, φούρνους, μαγειρικά σκεύη

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8.90 
7.90 
Κερδίζετε: 1.00 € (11%)
Τιμή σε πόντους: 8 πόντοι
ecohouse_004
+

ΝΕΟ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ MICROFIBER ΤΥΠΟΥ

Συνηθίζεται η χρήση αναλώσιμων σφουγγαριών για το πλύσιμο μαγειρικών σκευών στο νεροχύτη κα με σφουγγάρια τύπου τα οποία με την πάροδο ημερών βρωμίζουν και φθείρονται αλλάζοντας τα, με νέα σφουγγάρια. Το νέο επαναστατικό σφουγγάρι KITCHEN DUO διπλής όψης, microfiber, για μαγειρικά σκεύη κα, που χρησιμοποιείτε στη κουζίνα και νεροχύτη. Είναι ανθεκτικό για τουλάχιστον ένα έτος χρήσης, με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες ώστε να μη δημιουργεί οσμές από τα χρησιμοποιημένα λάδια και λίπη.

Όταν λερώνονται κατ την χρήση, μπορούμε να το πλένουμε σε βραστό νερό με μικρή δόση απορρυπαντικού πιάτων η σκόνη πλυντηρίου και να το ξανά χρησιμοποιούμε, ούτω κάθε εξής.

Το αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι, KITCHEN DUO, της ACT κατασκευασμένο στη Σουηδία από την μια όψη έχει ύφασμα μικροινών, πολυεστέρα και πολυαμίδη με αντιβακτηριδιακό νήμα. Στην άλλη όψη ανθεκτικό νάιλον για τρίψιμο σκληρών ρύπων στα μαγειρικά σκεύη, εστίες και φούρνο κουζίνας. • Δεν δημιουργεί οσμές και μπορεί να πλένεται κατ διαστήματα σε βραστό νερό με μικρή δόση απορρυπαντικού πιάτων η σκόνη πλυντηρίου.

Καθαρίζει, μαγειρικά σκεύη, πιάτα, εξοπλισμό εστίασης, πάγκους κουζίνας, κεραμικές εστίες, φούρνους, νεροχύτη κα, στη κουζίνα με απόλυτη καθαριότητα. • Με το KITCHEN DUO, εξοικονομείτε χρήματα από την αγορά αναλώσιμων σφουγγαριών όπου απορροφούν ρύπους και βακτηρίδια, από τα λάδια και λύπη, όπου με την πάροδο ημερών τα πετάτε στα σκουπίδια. • Το KITCHEN DUO, είναι λειτουργικό και εύχρηστο εργαλείο για την κουζίνα και το νεροχύτη. Αγοράζεται ένα η περισσότερα τεμάχια ανάλογα τις ανάγκες σας και το χρησιμοποιείτε τουλάχιστον για ένα έτος. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το προϊόν KITCHEN DUO δεν φθείρει τις επιφάνειες και τα ανοξείδωτα αντικείμενα όπως κάνει το συρμάτινο σφουγγαράκι

Made in Sweden


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Προσφορές