Γρήγορος & Αποτελεσματικός Καθαρισμός Τζαμιών

05/02/2017
από Ecohouse House

Η πιο δύσκολη δουλειά καθαρισμού στο σπίτι η στον επαγγελματικό χώρο, είναι ο καθαρισμός υαλοπινάκων/τζαμιών και γενικά γυάλινων επιφανειών. Ειδικά τα μεγάλα πλαίσια/τζάμια απαιτείτε να έχουμε εξοπλισμούς (κουβά με νερό, ειδικά εργαλεία για το πλύσιμο και στέγνωμα των γυάλινων επιφανειών και σκάλα για τα υψηλά σημεία). Σας προτείνουμε μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΑΠΛΟΠΟΊΗΣΗ στο καθάρισμα των τζαμιών με το παρακάτω σύστημα ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ με πανιά/ πανέτες μικροινών:

Περιλαμβάνει :

1/ Ειδικό πανί μικροινών μεγέθους (40x50 εκ.) υπέρ απορροφητικό για καθαρισμό και γυάλισμα τζαμιών.
2/ Πτυσσόμενο κοντάρι 1 μέτρου με βάση πανέτας, πανέτα για το καθάρισμα των εξωτερικών τζαμιών (χοντρή βρομιά) επίσης πανέτα για γυάλισμα τζαμιών.
3/ Ψεκαστήρα / δοσομετρητής νερού.

Η πανέτα είναι από ύφασμα υψηλής απορροφητικότητας ultra microfiber. Είναι το αυθεντικό με τις λεπτότερες ίνες, 0.27 denje από πολυεστέρα και Πολυμήδη, εξειδικευμένα συνθετικά υλικά που καθαρίζουν και απορροφούν στις ίνες τους ρύπους, βρωμιά, μικροοργανισμούς ακόμα και μικρόβια. Τα πανιά όταν βρωμίσουν πρέπει να πλένονται χωρίς χλώριο και μαλακτικό. Αρκεί μόνο κοινό απορρυπαντικό ρούχων με καυτό νερό από 80 έως 90 βαθμούς Κελσίου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά και προέλευση προϊόντων :

Με τα ειδικά πανιά και νερό , μπορείτε να καθαρίζετε και τα πιο βρώμικα τζάμια εύκολα και οικολογικά χωρίς χημικά καθαριστικά.

ΜΌΝΟ ΜΕ ΝΕΡΌ

Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας & προέλευσης.

Τρόπος χρήσης και εφαρμογές προϊόντων :

Ψεκάζουμε νερό επάνω στο πανί ή στην πανέτα ή στην γυάλινη επιφάνεια. Καθαρίζεται με κυκλικές κινήσεις την γυάλινη επιφάνεια. Αποτέλεσμα, καθαρά και γυαλιστερά τζάμια και καθρέπτες.

Ο καθαρισμός μεγάλων γυάλινων επιφανειών (κοινώς τζαμαρίες) γίνεται ευκολότερα και οικονομικότερα με το ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ με κοντάρι, βάση και πανέτα. Η διαδικασία χρήσης και καθαρισμού των τζαμιών είναι η ίδια όπως και η παραπάνω περιγραφή καθαρισμού τζαμιών.


YouTube


Δείτε το βίντεο "Πανιά Μικροινών | Microfiber από την EcoHouse" στο YouTube