Κάντε εξοικονόμηση νερού και μπάνιο με καθαρό νερό!

14/01/2016
by Eco House

Έως και 65% οικονομία στο νερό η €16,38 το μήνα η €196,58 ανά έτος. Η νέα πολύ συσκευή ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΝΕΡΟΥ, με 5 φορές μεγαλύτερη πίεση νερού για υδρομασάζ στο σώμα σας, με ειδικά φίλτρα (φίλτρο με κεραμικά σφαιρίδια και φίλτρο ιζημάτων) για τον καθαρισμό και από- χλωρίωση του νερού. Μια συσκευή που πρέπει να έχουμε όλοι για την σωστή περιποίηση του σώματος μας στο μπάνιο.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΔΡΑΣΗ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

- ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το σύνθετο κεραμικό υλικό του ντους έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση. Στη μέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες εργαστηρίου παρατηρήθηκε πλήρης εξάληψη των μικροβίων ενώ ο βάκιλος του Κόλον εξαφανίστηκε κατά 97%.

- ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Επίσης άλλες μετρήσεις με χρήση αμμωνίας μας έδειξαν μείωση κατά 94%της χαρακτηριστικής οσμής της.

- ΔΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

Το κολλαγόνο είναι μια σημαντική πρωτεΐνη που συνδέει τα κύτταρα μεταξύ τους, υποστηρίζει τους ιστούς και συνδέει τα όργανα με τα οστά. Το κολλαγόνο χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά προϊόντα κοσμετολογίας για τις ευεργετικές του ιδιότητες Η ειδική κατασκευή του ντους IRA επιτρέπει σε μικρές δόσεις κολλαγόνου να αναμιγνύεται με το νερό με αποτέλεσμα να τονώνει το δέρμα και τα μαλλιά και να τους χαρίζει λάμψη και υγεία. Με το ντους IRA κάνετε ένα πραγματικό λουτρό νεότητας, ομορφιάς και υγείας.

- ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

Συγκρατεί όλα τα αιωρούμενα υλικά όπως ιζήματα, σκουριά, άμμο κτλ, προφυλλάσοντάς μας από κινδύνους μολύνσεων.

Comments

Μόλις έβαλα το Ντουζ στη μπανιέρα μου και τα έχω χάσει με την πίεση. Με τόσο νερό που ρίχνει νομίζω ότι χαλάει περισσότερο από πριν.

Μένουμε στον 6ο Όροφο και η πίεση δεν ήτανε ποτέ τόσο μεγάλη, με το Ντουζ αυτό μπορώ και κάνω μπάνιο κανονικά!!

Θα περιμένω να δω και την διαφορά στον λογαριασμό μου .. χιχι

Σας ευχαριστώ πάντως για την άμεση εξυπηρέτηση σας.
New post