Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Στη μάχη κατά της ακριβείας στην αγορά, για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ, για όλες τις αγορές σας μειώνουμε ΟΛΕΣ τις ΤΙΜΕΣ τιμοκατάλογου με 10%. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.
Κερδίστε 24%

Σετ καθαρισμού τζαμιών

Δώρο 1 Πανί καθαρισμού φακών / γυαλιών & τα έξοδα αποστολής

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 65.80 
49.90 
Κερδίζετε: 15.90 € (24%)
Τιμή σε πόντους: 50 πόντοι
ecohouse_1001
+

Σύστημα οικολογικού καθαρισμού τζαμιών/υαλοπινάκων

Περιλαμβάνει :

1/ Ειδικό πανί μικροινών μεγέθους (40x50 εκ.) υπέρ απορροφητικό για καθαρισμό και γυάλισμα τζαμιών.
2/ Πτυσσόμενο κοντάρι 1 μέτρου με βάση πανέτας, πανέτα για το καθάρισμα των εξωτερικών τζαμιών (χοντρή βρομιά) επίσης πανέτα για γυάλισμα τζαμιών.
3/ Ψεκαστήρα / δοσομετρητής νερού.

ΔΩΡΟ : 1 Πανί καθαρισμού φακών / γυαλιών & τα έξοδα αποστολής

Η πανέτα είναι από ύφασμα υψηλής απορροφητικότητας ultra microfiber. Είναι το αυθεντικό με τις λεπτότερες ίνες, 0.27 denje από πολυεστέρα και πολυαμίδη, εξειδικευμένα συνθετικά υλικά που καθαρίζουν και απορροφούν στις ίνες τους ρύπους, βρωμιά, μικροοργανισμούς ακόμα και μικρόβια. Τα πανιά όταν βρωμίσουν πρέπει να πλένονται χωρίς χλώριο και μαλακτικό. Αρκεί μόνο κοινό απορρυπαντικό ρούχων με καυτό νερό από 80 έως 90 βαθμούς Κελσίου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά και προέλευση προϊόντων :

Με τα ειδικά πανιά και νερό , μπορείτε να καθαρίζετε και τα πιο βρώμικα τζάμια εύκολα και οικολογικά χωρίς χημικά καθαριστικά.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ

Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας & προέλευσης.

Τρόπος χρήσης και εφαρμογές προϊόντων :

Ψεκάζουμε νερό επάνω στο πανί ή στην πανέτα ή στην γυάλινη επιφάνεια. Καθαρίζεται με κυκλικές κινήσεις την γυάλινη επιφάνεια. Αποτέλεσμα, καθαρά και γυαλιστερά τζάμια και καθρέπτες.

Ο καθαρισμός μεγάλων γυάλινων επιφανειών (κοινώς τζαμαρίες) γίνεται ευκολότερα και οικονομικότερα με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ με κοντάρι, βάση και πανέτα. Η διαδικασία χρήσης και καθαρισμού των τζαμιών είναι η ίδια όπως και η παραπάνω περιγραφή καθαρισμού τζαμιών.

Made in Sweden


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική