Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Στη μάχη κατά της ακριβείας στην αγορά, για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ, για όλες τις αγορές σας μειώνουμε ΟΛΕΣ τις ΤΙΜΕΣ τιμοκατάλογου με 10%. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.
Κερδίστε 13%

Σετ καθαρισμού επιφανειών

Το Κιτ αποτελείτε από 5 διαφορετικά κομμάτια.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 45.90 
39.90 
Κερδίζετε: 6.00 € (13%)
Τιμή σε πόντους: 40 πόντοι
ecohouse_1004
+

Σύστημα οικολογικού καθαρισμού επιφανειών

Περιλαμβάνει :

1/ Καθαριστικό γενικής χρήσης 1 λίτρου με άρωμα μέντας
2/ Ειδικό πανί 32Χ32 πετσετέ μικροϊνών πράσινο
3/ Ειδικό πανί 40Χ50 για καθρέπτες, τζάμια & inox
4/ 2 Ψεκαστήρες - δοσομετρητές
5/ Βιολογική πάστα για καθαρισμό σκληρών ρύπων και λεκέδων


Τεχνικά Χαρακτηριστικά και προέλευση προϊόντων :

Με το πράσινο πανί μικροϊνών γενικού καθαρισμού καθαρίζουμε όλες τις επιφάνειες.Το καθαριστικό γενικής χρήσης, υδατοδιαλυτό 1 προς 4 (1 μέρος απορρυπαντικού και 4 νερό) το χρησιμοποιούμε με το δοσομετρητή /ψεκαστήρα. Ψεκάζουμε για χάρη της οικονομίας στις επιφάνειες και βοηθητικά καθαρίζουμε με το πανί γενικού καθαρισμού (πράσινο χρώμα) όλες τις επιφάνειες χωρίς να χρειάζεται ξέπλυμα η επιφάνεια. Βοηθητικά χρησιμοποιούμε και το πανί καθαρισμού και γυαλίσματος τζαμιών & καθρεπτών. Για αφαίρεση λεκέδων η σκληρών ρύπων, χρησιμοποιήστε την βιολογική πάστα με βρεγμένο σφουγγαράκι (δώρο 2 σφουγγάρια). Τρίβουμε στο λεκέ και καθαρίζουμε τα υπολείμματα με το πράσινο πανί καθαρίζοντας την επιφάνεια.

Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας και προέλευσης. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα με αριθμό καταχώρησης από το Ελληνικό ΓΧΚ.

Made in Sweden

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική