Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Στη μάχη κατά της ακριβείας στην αγορά, για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ, για όλες τις αγορές σας μειώνουμε ΟΛΕΣ τις ΤΙΜΕΣ τιμοκατάλογου με 10%. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.
Κερδίστε 12%

Σετ καθαρισμού μπάνιου

Το Κιτ αποτελείτε από 5 διαφορετικά κομμάτια.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 33.80 
29.90 
Κερδίζετε: 3.90 € (12%)
Τιμή σε πόντους: 30 πόντοι
ecohouse_1000
+

Σύστημα οικολογικού καθαρισμού μπάνιου

Περιλαμβάνει :

1 τεμ. Καθαριστικό μπάνιου WC,

1 τεμ. Ειδικό πανί (κόκκινο χρώμα) μικροινών,

1 τεμ. Ειδικό πανί για καθρέπτες & ανοξείδωτες μπαταρίες,

1 τεμ. Ειδικό βουρτσάκι για τα είδη υγιεινής,

1 τεμ. Ψεκαστήρας / δοσομετρητής απορρυπαντικού .


Τεχνικά Χαρακτηριστικά και προέλευση προϊόντων :

Το ειδικό καθαριστικό μπάνιου είναι φιλικό στο περιβάλλον και έχει τριπλή δράση (καθαρίζει, απολυμαίνει και αφαιρεί αποτελεσματικά τα άλατα από τις επιφάνειες στα είδη υγιεινής και τις μπαταρίες του μπάνιου). Το πανί είναι από μικροΐνες για να καθαρίζει εύκολα, λίπη και ρύπους από τις επιφάνειες των ειδών υγιεινής. Το ειδικό βουρτσάκι χρησιμοποιείται για σκληρούς ρύπους στους αρμούς των πλακιδίων μπάνιου και γύρω, στα δύσκολα σημεία των μπαταριών μπάνιου.Δοσολογία: 1 μέρος απορρυπαντικό προς 4 μέρη νερό στον ειδικό δοσομετρητής / ψεκαστήρα.


Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας & προέλευσης. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα με αριθμό καταχώρησης από το Ελληνικό ΓΧΚ.

Τρόπος χρήσης και εφαρμογές προϊόντων :

Ψεκάζουμε με το απορρυπαντικό όλες τις επιφάνειες των ειδών υγιεινής και τα πλακάκια, αφήνουμε να δράσει για 2-3 λεπτά και με το κόκκινο πανί μικροϊνών (στεγνό) τρίβουμε και γυαλίζουμε τις επιφάνειες.

Made in Sweden

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορές