Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Κερδίστε 4%

Πανί καθαρισμού γενικής χρήσης 32x32 εκ.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8.90 
8.50 
Κερδίζετε: 0.40 € (4%)
Επιλογή χρώματος
Τιμή σε πόντους: 9 πόντοι
ecohouse_006
+

Πανί καθαρισμού γενικής χρήσης

Χρώμα: Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο & Κίτρινο (τα διάφορα χρώματα είναι για να ξεχωρίζουμε τα πανιά για διαφορετικές χρήσεις). ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: Πράσινο= για έπιπλα, ντουλάπια, πάγκους, πόρτες, πλαίσια κα επιφάνειες. Κόκκινο= για το μπάνιο και τουαλέτα. Μπλε= για αυτοκίνητο η άλλες χρήσεις.
Διαστάσεις: 32x32 εκ.

Πανί από ύφασμα υψηλής απορροφητικότητας ultra microfiber. Είναι το αυθεντικό με τις λεπτότερες ίνες, 0,27 denje από πολυεστέρα και πολυαμίδη, εξειδικευμένα συνθετικά υλικά που καθαρίζουν και απορροφούν στις ίνες τους ρύπους, βρωμιά, μικροοργανισμούς ακόμα και μικρόβια.
Τα πανιά γενικής χρήσης όταν λερώνονται μετά από χρήση, πρέπει να πλένονται χωρίς χλώριο και μαλακτικό με κοινό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με καυτό νερό από 80-90 βαθμούς κελσίου (προτείνουμε να τα βάζετε σε μια λεκάνη με καυτό νερό να μουλιάζουν 1/2 ώρα, κατόπιν τα τρίβουμε να αποβάλλουν τις βρωμιές που έχουν απορροφήσει και τέλος τα ξεπλένουμε). Αφού στεγνώσουν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ.

Τα πανιά γενικής χρήσης χρησιμοποιούνται σε «νωπή υγροποιημένη μορφή» όχι βρεγμένα με πολύ νερό. Μπορείτε να καθαρίσετε: νουλάπια μέσα-έξω, (αν είναι αλουστράριστα με κερί) έπιπλα, πάγκους, τοίχους, πλαίσια, πόρτες, είδη υγιεινής στο μπάνιο, γυάλινες επιφάνειες, τζάμια και επιφάνειες.

Made in Sweden

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝΤεχνικά Χαρακτηριστικά (PDF) (Metafrasi_PanionIFP_research.pdf, 108 Kb) [Λήψη]