Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Νέα Προιόντα Νέα Προιόντα

Τρόποι αποστολής

Η ecohouse.gr για να μπορέσει να δώσει στους πελάτες της την δυνατότητα σε όλα τα νοικοκυριά αλλά και τις επιχείρισης να μπορούν να αγοράζουν γρήγορα και οικονομικά τα προϊόντα της διαθέτει του παρακάτω τρόπους αποστολής.

Παράδοση με αυτοκίνητο της εταιρείας μας (Μόνο για Αττική)

Αυτός ο τρόπος αποστολής είναι από τους πιο οικονομικούς αν μένετε εντός Αττικής. Η Εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να σας φέρει τα προϊόντα σας ανεξαρτήτου όγκου και βάρους στην πόρτα σας με κόστος 4,9€ για παραγγελίες μέχρι 40€. Και για παραγγελίες άνω των 40€ η αποστολή με το αυτοκίνητο της εταιρείας μας είναι δωρεάν.

Παράδοση σε υποκαταστήματα ΕΛΤΑ

Η Eco House δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να παραλάβουν όλα τα προϊόντα τους από οποιοδήποτε κατάστημα - υποκατάστημα ΕΛΤΑ!

Είναι ένας οικονομικός τρόπος που μπορεί να καλύψει αποστολές σε όλη την Ελλάδα καθώς το δίκτυο των καταστημάτων του ΕΛΤΑ είναι τεράστιο.

Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2.3€ τα δύο πρώτα κιλά με επιπλέον χρέωση ανά κιλό ίση με 1€ και δωρεάν αποστολή στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πάνω από 29.90€


Παράδοση στην πόρτα σας μέσω ΕΛΤΑ Courier

Στην περίπτωση που επιλέξετε να έρθουν τα πράγματα που έχετε παραγγείλει στην πόρτα σας αυτός είναι ένας από τους πιο οικονομικούς αλλά και γρήγορους τρόπους.

Μέσω των ΕΛΤΑ Courier μπορείτε να έχετε τα πράγματά σας ακόμα και την επόμενη μέρα στην πόρτα σας.

Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 4.9€ τα δύο πρώτα κιλά με επιπλέον χρέωση ανά κιλό ίση με 1€ .


Παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία μας

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επιβαρυνθείτε καθόλου με μεταφορικά έξοδα και σας είναι εύκολο να περάσετε από τα γραφεία μας στην Κερατέα να παραλάβετε τα προϊόντα σας τότε μόλις γίνει η παραγγελία σας και επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, θα περιμένετε τηλέφωνο ή e-mail επιβεβαίωσης για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και στην συνέχεια μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Προσοχή : Σε όλες τις παραγγελίες που ολοκληρώνονται και είναι έτοιμες για παραλαβή ο πελάτης δέχεται το αντίστοιχο ενημερωτικό μήνυμα ή ενημερώνεται μέσω τηλεφώνου.