Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Καθαριστικό γυαλιστικό μαρμάρων RAPSOCLEAN 1 λίτρο

8.50 
Τιμή σε πόντους: 9 πόντοι
ecohouse_055
+

Συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό/προστατευτικό ΜΑΡΜΑΡΩΝ RAPSOCLEAN, παρασκευάζεται στην Σουηδία από την εταιρία TH MEYERS με χαμηλής περιεκτικότητας χημικές ουσίες και με βασικό στοιχείο το ΛΑΔΙ ελαιοκράμβης (διαβάστε παρακάτω ΄στοιχεία για την ελαιοκράμβη). Το καθαριστικό ΜΑΡΜΑΡΩΝ, χαρακτηρίζεται από τις σουηδικές αρχές (ΓΧΚ) φιλικό στο περιβάλλον και είναι βιοδιασπόμενο. Το σύνολο των στοιχείων του (μίγμα) διασπάτε στην φύση μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα χρήσης του. pH 8

ΧΡΗΣΗ: Είναι υδατοδιάλυτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν στο νερό, βάζοντας 25 μλ. στα 5 λίτρα νερό. Με τη χρήση, διαλύει τους ρύπους και καθαρίζει λεκέδες και ταυτόχρονα μετά από μερικές χρήσεις, αφήνει ένα φιλμ γυαλάδας στην επιφάνεια του μαρμάρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και σε επαγγελματικούς χώρους σε όλες τις επιφάνειες, αφήνοντας άρωμα πικραμύγδαλου.

Το καθαριστικό έχει άδεια (καταχώρησης) από το ελληνικό ΓΧΚ.

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καθαριστικών προϊόντων,καλλυντικών αλλά και καυσίμου.

Made in Sweden

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορές