Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Καθαριστικό μπάνιου τουαλέτας RAPSOCLEAN 1 λίτρο

9.20 
Τιμή σε πόντους: 10 πόντοι
ecohouse_054
+

Συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό, απολυμαντικό και αφαιρεί τα άλατα από τις επιφάνειες του μπάνιου & WC RAPSOCLEAN, παρασκευάζεται στην Σουηδία από την εταιρία TH MEYERS με χαμηλής περιεκτικότητας χημικές ουσίες και με βασικό στοιχείο το ΛΑΔΙ ελαιοκράμβης (διαβάστε παρακάτω στοιχεία για την ελαιοκράμβη). Το καθαριστικό ΜΠΑΝΙΟΥ & WC, χαρακτηρίζεται από τις σουηδικές αρχές (ΓΧΚ) φιλικό στο περιβάλλον και είναι βιοδιασπόμενο. Το σύνολο των στοιχείων του (μίγμα) διασπάτε στην φύση μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα χρήσης του. pH 2-3

ΧΡΗΣΗ: Είναι υδατοδιάλυτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί (δοσολογία σε ψεκαστήρα) με δοσομετρητή/ψεκαστήρα 25 μλ. σε 250 μλ. νερό (1/5 καθαριστικό και 4/5 νερό). Με τη χρήση, ψεκάζοντας διαλύει τους ρύπους, καθαρίζει, απολυμαίνει και αφαιρεί τα στρώματα αλάτων από τις επιφάνειες. Το καθαριστικό για να δράσει απολυμαντικά πρέπει να μείνει στην επιφάνεια, 2-3 λεπτά και κατόπιν να ξεπλυθεί με νερό η να σκουπιστεί με πανί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και σε επαγγελματικούς χώρους, αφήνοντας άρωμα μέντας.

Καθαρίζει όλων των τύπων είδη υγιεινής, κεραμικά πλακίδια με σμάλτο, ανοξείδωτες μπαταρίες, άλλα ανοξείδωτα αντικείμενα και βγάζει πουρί από τις λεκάνες τουαλέτας συμπυκνωμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σε μαρμάρινες επιφάνειες.

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καθαριστικών προϊόντων,καλλυντικών αλλά και καυσίμου. Το καθαριστικό έχει άδεια (καταχώρησης) από το ελληνικό ΓΧΚ.

Made in Sweden


Ειναι καταπληκτικό απορρυπαντικό ειδικά για να βγάζει τα άλατα απο τις μπαταρίες του μπάνιου. Το χρησιμοποιώ αραιωμένο με νερό σε ένα ψεκαστήρας κανοντας οικονομία. Ο καθαρισμός γίνεται πανεύκολα.
Γράψτε μια κριτική