Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Στη μάχη κατά της ακριβείας στην αγορά, για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ, για όλες τις αγορές σας μειώνουμε ΟΛΕΣ τις ΤΙΜΕΣ τιμοκατάλογου με 10%. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.
Κερδίστε 5%

Πανέτα/σάρωρο γουνάκι, στεγνού καθαρισμού (πετσέτα) 40 εκ.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 18.50 
17.50 
Κερδίζετε: 1.00 € (5%)
Τιμή σε πόντους: 18 πόντοι
ecohouse_012
+

Πανέτα/σάρωθρο 40 εκ. χρώμα γκρι, από συνθετικό υλικό πολυεστέρα (γουνάκι) για στεγνό καθαρισμό (σκούπισμα) δαπέδων. Απορροφά και κολλούν εύκολα στο γουνάκι, σκόνες, τρίχες και στερεή ρύποι από την επιφάνεια του δαπέδου. Ιδανικό για σκούπισμα όταν υπάρχουν κατοικίδια ζώα.

Οδηγίες για αποτελεσματική χρήση


ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ (σκούπισμα)
Το στεγνό καθάρισμα των δαπέδων είναι το 80% του καθαρισμού. Γι αυτό απαιτείται να καθαρίσετε τις επιφάνειες των δαπέδων ΜΕ ΣΤΕΓΝΗ ΠΑΝΕΤΑ/ΣΑΡΩΘΡΟ.
Η πανέτα στεγνού καθαρισμού μικροινών δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό και απορροφά αποτελεσματικά, ρύπους, σκόνη και κολλημένη βρωμιά.
Μπορείτε να καθαρίσετε τα δάπεδα ενός διαμερίσματος 100 τετραγωνικών σε 10 λεπτά.
Με την ίδια πανέτα στεγνού καθαρισμού μπορείτε να καθαρίσετε και τους τοίχους.


Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας και προέλευσης. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα με αριθμό μητρώου ΟΒΙ.

ΠΛΥΣΙΜΟ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Πρώτα το βουρτσίζουμε καλά να ξεκολλήσουν οι σκόνες, τρίχες και βρωμιά και κατόπιν το πλένουμε με καυτό νερό και λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Προτείνουμε να το μουλιάζετε σε καυτό νερό 1/2 ώρα για να αποβάλλει ευκολότερα τη βρωμιά που έχει απορροφήσει.

Made in SwedenΔεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική