Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Κερδίστε 5%

Πανέτα/σάρωθρο υγρού & στεγνού καθαρισμού κρόσσια Νο 43 (Χοντρή Βρωμιά) 40 εκ.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 21.50 
20.50 
Κερδίζετε: 1.00 € (5%)
Τιμή σε πόντους: 21 πόντοι
ecohouse_015
+

ΠΑΝΕΤΑ/ΣΑΡΩΘΡΟ ΤΥΠΟΥ PROFESSIONAL (στο εσωτερικό της πανέτας έχει ειδικό υλικό για την κατακράτιση της υγρασίας) ΝΟ. 43

Πανέτα/σάρωθρο με κρόσσια για υγρό καθάρισμα (σφουγγάρισμα) 40 εκ. Το ύφασμα είναι από υλικό μικροινών και καθαρίζει τις επιφάνειες σε ΒΑΘΟΣ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για στεγνό καθάρισμα (σκούπισμα) δαπέδων. Απορροφά στις ίνες του εύκολα κολλημένους ρύπους, βγάζει λεκέδες, απορροφά σκόνες και τρίχες από την επιφάνεια όλων των τύπων δαπέδου.

Οδηγίες για αποτελεσματική χρήση


ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ (σκούπισμα)
Το στεγνό καθάρισμα των δαπέδων είναι το 80% του καθαρισμού. Γι αυτό απαιτείται να καθαρίσετε τις επιφάνειες των δαπέδων ΜΕ ΣΤΕΓΝΗ ΠΑΝΕΤΑ/ΣΑΡΩΘΡΟ.
Η πανέτα στεγνού καθαρισμού μικροινών δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό και απορροφά αποτελεσματικά, ρύπους, σκόνη και κολλημένη βρωμιά.
Μπορείτε να καθαρίσετε τα δάπεδα ενός διαμερίσματος 100 τετραγωνικών σε 10 λεπτά.
Με την ίδια πανέτα στεγνού καθαρισμού μπορείτε να καθαρίσετε και τους τοίχους.


ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ (σφουγγάρισμα)
Η μέθοδος του υγρού καθαρίσματος των επιφανειών δαπέδου γίνεται για το «φρεσκάρισμα» και την αφαίρεση των επίμονων λεκέδων.
Υγράνετε την επιφάνεια της πανέτας, ψεκάζοντας με τον ειδικό ψεκαστήρα ώστε να είναι απλά νωπή για να μην μένουν νερά στο δάπεδο. Μπορείτε να τελειώσετε τα δάπεδα ενός διαμερίσματος 100 τετραγωνικών σε 10 λεπτά.
Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας και προέλευσης. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα με αριθμό μητρώου ΟΒΙ.

Πολύ ανθεκτική για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους. ΕΓΓΥΗΣΗ για 500-700 χρήσεις και πλύσεις.

ΠΛΥΣΙΜΟ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Πρώτα το βουρτσίζουμε καλά να ξεκολλήσουν οι σκόνες, τρίχες και βρωμιά και κατόπιν το πλένουμε με καυτό νερό και λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Προτείνουμε να το μουλιάζετε σε καυτό νερό 1/2 ώρα για να αποβάλλει ευκολότερα τη βρωμιά που έχει απορροφήσει.

Made in Sweden

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορές