Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Στη μάχη κατά της ακριβείας στην αγορά, για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ, για όλες τις αγορές σας μειώνουμε ΟΛΕΣ τις ΤΙΜΕΣ τιμοκατάλογου με 10%. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.
Κερδίστε 14%

ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΕΩΣ 60%

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 29.00 
25.00 
Κερδίζετε: 4.00 € (14%)
Τιμή σε πόντους: 25 πόντοι
eco_house 1015
+

Σακουλάκι με κεραμικά σφαιρίδια για το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ. Τα κεραμικά σφαιρίδια ιονίζουν και μαλλακώνουν το νερό που είναι σκληρό από τα άλατα. Αυτή η μέθοδος δημιουργεί ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ έως 60% στα χημικά καθαριστικά πλυντηρίου πιάτων ενώ ταυτόχρονα αποβάλουν τα άλατα που καταστρέφουν το πλυντήριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

* Το μοντέλο θήκης της μαγικής μπάλας πλύσης αναπτύχθηκε για να μειώσει το θόρυβο, ειδικά στις μηχανές πλυντηρίων τυμπάνων.
* Αυτό είναι ένα νέο μοντέλο που ξαναγεμίζουν.

Χαρακτηριστικά
 1. Αποτελείται από τρία κύρια φυσικά κεραμικά που περιέχονται σε μια στρογγυλή σφαίρα επιστημονικά σχεδιασμένη έτσι θα μπορούσε να καθαρίσει το πλυντήριο χωρίς οποιαδήποτε απορρυπαντικά. Τα τρία κεραμικά είναι η σφαίρα αφαίρεσης χλωρίου, η αλκαλική σφαίρα, και η αντιβιοτική σφαίρα που εκπέμπουν τις μακρινές υπέρυθρες ακτίνες και τα αρνητικά ιόντα.
 2. Υποκατάστατα για τις κύριες λειτουργίες των υφιστάμενων συνηθισμένων χημικών σκόνη πλυντηρίων.
 3. Από ένα αποτέλεσμα δοκιμής από μια εθνικά εξουσιοδοτημένη οργάνωση, απονεμήθηκε ένα άριστο αρχείο καθαρισμού στην καθαρίζοντας δύναμη και τη δύναμη, την decolorant δύναμη, και την αποστειρώνοντας δύναμη.
 4. Σε σύγκριση με τη συμβατική διαδικασία πλύσης, πήραμε αποτελέσματα που ήταν τόσο επιθυμητά όσο και οικονομικά: εξοικονόμηση απορρυπαντικού, εξοικονόμηση νερού, ηλεκτρικά αποδοτική και εξοικονόμηση χρόνου.
 5. Αυτή η παγκόσμια εφεύρεση καταγράφηκε σε ένα εγχώριο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση, μοντέλο χρησιμότητας, και το εμπορικό σήμα του σχεδιασμού.
 6. Η μπάλα πλύσης χωρίς απορρυπαντικό είναι ένα ευέλικτο προϊόν που προσκολλάται στη φυσική υγεία και ευεξία, την προστασία του περιβάλλοντος και την επιστήμη.
Χρήση / Περίοδος Χρήσης
 • Χρήση σε πλυντήριο πιάτων
 • Χρήση για 3 χρόνια (με βάση μία χρήση ανά ημέρα)
Αρχή πλύσης
 1. Οι ισχυρές υπέρυθρες ακτίνες από τη μαγική σακούλα σφαιρών ενεργοποιούν και σπάνε τα μόρια νερού στις μικρότερες συστάδες που αυξάνουν τη μοριακή μετακίνηση, τη διεισδυτική δύναμη και τη δύναμη πλύσης. Τα αρνητικά ιόντα ακτινοβολούνται επίσης για να αποδυναμώσουν την προσκόλληση επιφάνειας και υφάσματος έτσι ώστε η βρωμιά αφαιρείται χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών.
 2. Η αλκάλια μπάλα βοηθά στην απομάκρυνση του πετρελαίου και της βρωμιάς από τα ρούχα, διατηρώντας το επίπεδο pH του νερού το ίδιο όπως θα ήταν με ένα συνηθισμένο χημικό απορρυπαντικό.
 3. Η σφαίρα αφαίρεσης χλωρίου εξαλείφει το χλωριούχο στο νερό, χαλαρώνει την επιφανειακή ένταση του νερού, και αυξάνει τη δύναμη καθαρισμού.
 4. Η αντιβιοτική σφαίρα εξαλείφει τη φόρμα, τα παθογόνα βακτηρίδια στο πλυντήριο, και ενεργοποιεί το νερό για να αυξήσει τη δύναμη καθαρισμού.

Προσφορές