Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Στη μάχη κατά της ακριβείας στην αγορά, για τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ, για όλες τις αγορές σας μειώνουμε ΟΛΕΣ τις ΤΙΜΕΣ τιμοκατάλογου με 10%. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.
Κερδίστε 9%

NEO παγούρι/φορητό δοχείο αλκαλοποιήσης για πόσιμο νερό

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 32.90 
29.90 
Κερδίζετε: 3.00 € (9%)
Τιμή σε πόντους: 30 πόντοι
ecohouse_077
+

Το αλκαλικό νερό ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ την λειτουργία του οργανισμού και σημαίνει ΕΥΞΙΑ!

ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΙΖΗΜΑΤΩΝ

Σε τι οφέλη το αλκαλικό νερό της Soul:
1. Τα θετικά αποτελέσματα για την περιποίηση του δέρματος και την απώλειας βάρους,
2. Βοηθά στην ανακούφιση των επιπλοκών που σχετίζονται με την κατάσταση του δέρματος, ατοπία
3. Συνολική βελτίωση στο σύνταγμά του σώματος / Μετά την προπόνηση αποκατάστασης,
4. Αντί-οξειδωτικό (Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου),
5. Η βέλτιστη φυσική τροφή για την υγεία, έχει ως αποτέλεσμα την αποστείρωση του νερού,6.Ιονισμένο νερό δίνει την αφθονία της ενέργειας, παρέχοντας πολύ οξυγόνο,
7. Περιέχει και απελευθερώνει μέταλλα όπως το ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, μεταξύ άλλων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αφού γεμίσετε το παγούρι με τρεχούμενο νερό του δικτύου (επιτραπέζιο νερό) το νερό αλκαλοποιήτε μετά από 10-15 λεπτά της ώρας. Φτάνει στην κλίμακα pH, άνω των 9 pH.

Soul i (η ΨYΧΗ) Το παγούρι/μπουκάλι που κάνει το νερό αλκαλικό- ΠΩΣ;

Πόσο όξινο είναι το νερό;
Το πόσο όξινο ή αλκαλικό είναι το εμφιαλωμένο νερό που πίνουμε αποκαλύπτει η τιμή του pH (puissance hydrogen) η οποία δηλώνει τη συγκέντρωση ιόντων υδρογόνου στο νερό. Όταν η τιμή του pH είναι κάτω του 7, το νερό είναι όξινο, όταν είναι 7 το νερό είναι ουδέτερο, ενώ, όταν είναι άνω του 7 και έως 14, το νερό χαρακτηρίζεται αλκαλικό.

Χαρακτηριστικά & πρώτες ύλες του μπουκαλιού Soul
Τεχνολογία:
Η Ψυχή-i αποτελείται από πολυακτίδιο (PLA), μέταλλα αλκαλικών γαιών, και διάφορα άλλα φυσικά υλικά. Λόγω του μακιγιάζ του προϊόντος, Soul-i θα φέρει το επίπεδο του pH του νερού σε 9 pH.

Πρώτες ύλες φιάλης
PLA, ορυκτά, ΡΕ.
Τι είναι το PLA; Είναι πολυλακτίδιο (PLA) είναι ένα θερμοπλαστικό, αλειφατικός πολυεστέρας που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, όπως άμυλο αραβοσίτου, προϊόντα ταπιόκα ή ζαχαροκάλαμα. Είναι βιοδιασπώμενο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Ως φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, χρησιμοποιείται στην παραγωγή foil, ποτήρια και μπουκάλια.
Ποιο είναι το πρόβλημα με τα υπάρχοντα προϊόντα;
Υπάρχουν συσκευές που τρέχουν με ηλεκτρονικά μέσα, αλλά αυτά είναι ακριβά, ογκώδη, και άβολα, λόγω του γεγονότος ότι πρέπει να συνδεθεί σε μια ηλεκτρική πρίζα. Άλλες φιάλες ή δοχεία έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν το νερό σε alkalize νερό, αλλά μέχρι τώρα, όλα χρειάζονται κάποιο είδος συσκευής που πρόκειται να τοποθετηθεί μέσα στο νερό που κάνει το αλκαλοποίησης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ?

Συγκριτικά αναφέρουμε ότι το pH του ξιδιού κυμαίνεται στο 2,5, της ντομάτας στο 3,5, του καφέ στο 4,5 και της μαγειρικής σόδας στο 8,5. Τα επιτρεπόμενα όρια του pH στο επιτραπέζιο νερό είναι 6,5-9,5, ενώ για το φυσικό μεταλλικό νερό η πιο πρόσφατη κοινοτική οδηγία (2003/40) δεν αναφέρει όρια. Να ξέρετε, επίσης, ότι τα ανθρακούχα νερά (είτε με προσθήκη CO2 είτε τα φυσικώς ανθρακούχα) είναι πιο όξινα από τα μη ανθρακούχα. Επιπλέον, ένας ακόμη δείκτηςαλκαλικότητας του νερού είναι η ανθρακική ρίζα CO3, μια ιδιαίτερη μορφή του άνθρακα μέσα στο νερό, που είναι παρούσα όταν το pH υπερβαίνει το 8,2 και αναγράφεται στην ετικέτα. Οι πληροφορίες είναι από την επίκουρο καθηγητή του τµήµατος Χηµικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και την κ. Αργυρώ Κουφογιαννάκη, προϊσταμένη του τµήµατος Α΄ Περιβάλλοντος στο Γενικό Χηµείο του Κράτους. ΒΛΕΠΕ: ιστοσελίδα www.vita.gr

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ένα επίπεδο αλκαλικότητας, pH μεταξύ 7,0-7,8, Ένα επίπεδο ρΗ 7,4 είναι η χαμηλότερη αλκαλικότητα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Soul-i δημιουργεί αλκαλικό νερό.
Soul-i είναι η πρώτη φορητή φιάλη (μπουκάλι) που μετατρέπει το νερό σε αλκαλικό χωρίς πρόσθετα φίλτρα η συσκευές στο εσωτερικό. Το ίδιο το μπουκάλι (οι πρώτες ύλες κατασκευής του) έχουν αλκαλοποιητικές ιδιότητες και μετατρέπουν την περιεκτικότητα του νερού και κάθε υγρού σε αλκαλικό ποτό.

Made in Korea

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Διαβάστε περισσότερα (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ_ΓΙΑ_ΔΟΧΕΙΟ_ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ_ΝΕΡΟΥ.pptx, 2,196 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορές