Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Κερδίστε 4%

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, 4 ΚΙΛ. ΠΡΟΙΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 45.50 
43.50 
Κερδίζετε: 2.00 € (4%)
Τιμή σε πόντους: 44 πόντοι
ecohouse_130
+

Σκόνη πλυντηρίου ρούχων υψηλής ποιότητας της σειρά , παρασκευάζεται στην Σουηδία από την εταιρία TH MEYERS με χαμηλής περιεκτικότητας χημικές ουσίες και με βασικό στοιχείο το ΛΑΔΙ ελαιοκράμβης & καρύδας (διαβάστε παρακάτω στοιχεία για την ελαιοκράμβη). Η σκόνη πλυντηρίου ΡΟΥΧΩΝ, χαρακτηρίζεται από τις σουηδικές αρχές (ΓΧΚ) φιλικό στο περιβάλλον και είναι βιοδιασπόμενο. Το σύνολο των στοιχείων του (μίγμα) διασπάτε στην φύση μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα χρήσης του. pH 10,3

ΧΡΗΣΗ: Η δοσολογία είναι για 3-4 κιλά ρούχα/πλυντήριο 0,4 ντεσιλίτερ (dl) για πολύ σκληρό νερό διπλασιάζεται την δόση 0,8 ντεσιλίτερ. Διαλύει τους ρύπους και καθαρίζει ελαφρούς λεκέδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Τα 4 κιλά σκόνη επαρκούν για 60 πλύσεις.

Το καθαριστικό έχει άδεια (καταχώρησης) από το ελληνικό ΓΧΚ.

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καθαριστικών προϊόντων,καλλυντικών αλλά και καυσίμου.

Made in Sweden

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική