Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Καθαριστικό ρούχων RAPSOCLEAN 1 λίτρο

9.80 
Τιμή σε πόντους: 10 πόντοι
ecohouse_060
+

Συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό ΡΟΥΧΩΝ RAPSOCLEAN, παρασκευάζεται στην Σουηδία από την εταιρία TH MEYERS με χαμηλής περιεκτικότητας χημικές ουσίες και με βασικό στοιχείο το ΛΑΔΙ ελαιοκράμβης (διαβάστε παρακάτω στοιχεία για την ελαιοκράμβη). Το καθαριστικό ΡΟΥΧΩΝ, χαρακτηρίζεται από τις σουηδικές αρχές (ΓΧΚ) φιλικό στο περιβάλλον και είναι βιοδιασπόμενο. Το σύνολο των στοιχείων του (μίγμα) διασπάτε στην φύση μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα χρήσης του. pH 9-9,5

ΧΡΗΣΗ: Είναι υδατοδιάλυτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δοσολογία 50 μλ. για 3-4 κιλά ρούχα. Διαλύει τους ρύπους και καθαρίζει ελαφρούς λεκέδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι, αφήνοντας άρωμα μέντας.


Το καθαριστικό έχει άδεια (καταχώρησης) από το ελληνικό ΓΧΚ.

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καθαριστικών προϊόντων,καλλυντικών αλλά και καυσίμου.

Made in Sweden

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική