Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Καθαριστικό πιάτων RAPSOCLEAN 2.5 λίτρα

21.90 
Τιμή σε πόντους: 22 πόντοι
ecohouse_058
+

Συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό ΠΙΑΤΩΝ & ΣΚΕΥΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ RAPSOCLEAN, παρασκευάζεται στην Σουηδία από την εταιρία TH MEYERS με χαμηλής περιεκτικότητας χημικές ουσίες και με βασικό στοιχείο το ΛΑΔΙ ελαιοκράμβης (διαβάστε παρακάτω στοιχεία για την ελαιοκράμβη). Το καθαριστικό ΠΙΑΤΩΝ & ΣΚΕΥΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, χαρακτηρίζεται από τις σουηδικές αρχές (ΓΧΚ) φιλικό στο περιβάλλον και είναι βιοδιασπόμενο. Το σύνολο των στοιχείων του (μίγμα) διασπάτε στην φύση μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα χρήσης του. pH 7

ΧΡΗΣΗ: Είναι υδατοδιάλυτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δοσολογία 5 μλ. στα 10 λίτρα νερού. Διαλύει τους ρύπους και καθαρίζει λεκέδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και σε επαγγελματικούς χώρους σε όλες τις επιφάνειες και όλα τα σκεύη κουζίνας, αφήνοντας άρωμα λεμονιού.

Καθαρίζει όλα τα μαγειρικά σκεύη, ντουλάπια, πλαίσια παραθύρων κα επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το καθάρισμα και πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Το καθαριστικό έχει άδεια (καταχώρησης) από το ελληνικό ΓΧΚ.

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καθαριστικών προϊόντων,καλλυντικών αλλά και καυσίμου.

Made in Sweden


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική