Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Καθαριστικό γενικής χρήσης RAPSOCLEAN 1 λίτρο με ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

9.90 
Τιμή σε πόντους: 10 πόντοι
ecohouse_053
+

Η ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ σε 9,90€ οφείλετε στην ανατίμηση των ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ που χρησιμοποιούνται στο απορρυπαντικό. Το άρωμα έχει γεύση, κανέλας.

Συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ RAPSOCLEAN, παρασκευάζεται στην Σουηδία από την εταιρία TH MEYERS με χαμηλής περιεκτικότητας χημικές ουσίες και με βασικό στοιχείο το ΛΑΔΙ ελαιοκράμβης (διαβάστε παρακάτω ΄στοιχεία για την ελαιοκράμβη). Το καθαριστικό ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ χαρακτηρίζεται από τις σουηδικές αρχές (ΓΧΚ) φιλικό στο περιβάλλον και είναι βιοδιασπόμενο. Το σύνολο των στοιχείων του (μίγμα) διασπάτε στην φύση μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα χρήσης του. pH 8-9

ΧΡΗΣΗ: Είναι υδατοδιάλυτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί (δοσολογία σε ψεκαστήρα) με δοσομετρητή/ψεκαστήρα 25 μλ. σε 250 μλ. νερό (1/5 καθαριστικό και 4/5 νερό). Με τη χρήση, διαλύει τους ρύπους και καθαρίζει λεκέδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και σε επαγγελματικούς χώρους σε όλες τις επιφάνειες, αφήνοντας άρωμα μέντας.

Καθαρίζει όλων των τύπων δάπεδα, ντουλάπια, πλαίσια παραθύρων κα επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το καθάρισμα και πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Το καθαριστικό έχει άδεια (καταχώρησης) από το ελληνικό ΓΧΚ.

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καθαριστικών προϊόντων,καλλυντικών αλλά και καυσίμου.

Made in Sweden


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορές