Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Save 24%

Πανέτα/σάρωθρο υγρού καθαρισμού πλακιδίων μπάνιου 25 εκ.

List price: 13.90 
10.50 
You save: 3.40 € (24%)
b2b_0170
+

ΠΑΝΕΤΑ/ΣΑΡΩΘΡΟ ΤΥΠΟΥ PROFESSIONAL (στο εσωτερικό της πανέτας έχει ειδικό υλικό για την κατακράτιση της υγρασίας)

Οδηγίες για αποτελεσματική χρήση για χρήση στα πλακάκια μπάνιου

Πανέτα/σάρωθρο, ύφασμα με πλέξη πετσέτας χρώματος γκρί για υγρό καθάρισμα (σφουγγάρισμα) δαπέδων επίσης ιδανικό για καθαρισμό πλακιδίων μπάνιου, 25 εκ. Το ύφασμα είναι από υλικό μικροινών και καθαρίζει τις επιφάνειες σε ΒΑΘΟΣ όλους τους τύπους δαπέδων. Απορροφά στις ίνες του εύκολα κολλημένους ρύπους, βγάζει λεκέδες, απορροφά σκόνες και τρίχες από την επιφάνεια των δαπέδων & πλακιδίων.

Οδηγίες για αποτελεσματική χρήση για χρήση στο δάπεδο

ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ (σφουγγάρισμα)
Η μέθοδος του υγρού καθαρίσματος των επιφανειών δαπέδου γίνεται για το «φρεσκάρισμα» και την αφαίρεση των επίμονων λεκέδων.
Υγράνετε την επιφάνεια της πανέτας, ψεκάζοντας με τον ειδικό ψεκαστήρα ώστε να είναι απλά νωπή για να μην μένουν νερά στο δάπεδο. Μπορείτε να τελειώσετε τα δάπεδα ενός διαμερίσματος 100 τετραγωνικών σε 10 λεπτά.
Τα παραπάνω προϊόντα είναι Σουηδικής τεχνολογίας και προέλευσης. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα με αριθμό μητρώου ΟΒΙ.

Πολύ ανθεκτική για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους. ΕΓΓΥΗΣΗ για 500-700 χρήσεις και πλύσεις.

ΠΛΥΣΙΜΟ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Πρώτα το βουρτσίζουμε καλά να ξεκολλήσουν οι σκόνες, τρίχες και βρωμιά και κατόπιν το πλένουμε με καυτό νερό και λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Προτείνουμε να το μουλιάζετε σε καυτό νερό 1/2 ώρα για να αποβάλλει ευκολότερα τη βρωμιά που έχει απορροφήσει.

Made in Sweden

No posts found

Write a review