Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

ΚΙΝΟ ΚΙΣΕΚΙ έμπλαστρα αποτοξίνωσης

37.00 
Price in points: 37 points
ecohouse_073
+

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ
Έχει αποκαλυφθεί ότι τα δέντρα του δάσους διαθέτουν μια φυσική ικανότητα να απορροφούν ενέργεια από τον ήλιο και το περιβάλλον, και έτσι μπορούν να αναπτύσσονται και να διατηρούνται στη ζωή για χιλιάδες χρόνια. Μετά από έρευνες και εξέλιξη 30 χρόνων, Ιάπωνες ερευνητές έχουν καταφέρει να εξάγουν με επιτυχία ένα φυσικό εκχύλισμα από το ξύλο των δέντρων, για θεραπευτικούς σκοπούς. Το εκχύλισμα αυτό αποδείχθηκε ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΦΥΣΙΚΟ

Ο ανθρώπινος οργανισμός συσσωρεύει 4 κιλά τοξίνες το χρόνο από τις τροφές κ.α. Τα πέλματα των ποδιών αποτελούν περιοχές αντανάκλασης των οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Στα πέλματα συγκεντρώνονται οι περισσότερες ζώνες βελονισμού, και γι' αυτό οι τοξίνες του σώματος συσσωρεύονται και κυκλοφορούν στις συγκεκριμένες περιοχές. Τα έμπλαστρα Kino Kiseki έχουν την ιδιότητα να απορροφούν αυτές τις τοξίνες, με άμεσο αποτέλεσμα, εσείς να νιώθετε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι. Πριν ξαπλώσετε για το βραδινό ύπνο, κολλήστε ένα έμπλαστρο Kino Kiseki στα πέλματα των ποδιών. Την επόμενη μέρα το χρώμα των έμπλαστρων θα έχει αλλάξει σε σκούρο γκρι ή καφέ. Τα έμπλαστρα θα περιέχουν υγρό και θα αναδίδουν μία δυσάρεστη οσμή. Μια ποσότητα τοξινών έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό μέσω των πελμάτων. Με την επαναλαμβανόμενη χρήση, το χρώμα των εμπλάστρων θα αρχίσει να γίνεται ολοένα πιο ανοικτόχρωμο. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι τα επίπεδα τοξινών στον οργανισμό ελαττώνονται.

ΤΑ KINO KISEKI ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ
Τα Kino Keseki χαλαρώνουν τους μύες, επιταχύνουν το μεταβολισμό, δραστηριοποιούν τα κύτταρα του οργανισμού, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου και σας βοηθούν να αισθάνεστε ιδιαίτερα ενεργητικοί.
Τα Kino Keseki ασκούν ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας όπως για παράδειγμα ρευματισμούς και αρθρίτιδες, ενώ ανακουφίζουν από τους πόνους αρθρώσεων, πρησμένων αρτηριών, πρησμένων ποδιών, όπως και από τους πόνους τις μέσης. Θεωρείται ένα από τα αποτελεσματικότερα φυσικά μέσα καταπολέμησης του πόνου.

Made in Japan

No posts found

Write a review