Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Save 7%

Κρέμα ενυδατική RAPSODINE 200 ml

List price: 26.90 
24.90 
You save: 2.00 € (7%)
Price in points: 25 points
ecohouse_106
+

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης. Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καλλυντικών αλλά και καυσίμου. Το λάδι ελαιοκράμβης που παρασκευάζονται καλλυντικά ο σπόρος του φυτού πρεσάρετε με μηχανική μέθοδο, ψυχρής έκθλιψης ώστε να είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε. Το λάδι ελαιοκράμβης, έχει περίφημες και καταπληκτικές μαλακτικές ιδιότητες, συνδυασμένες με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε. Ανακουφίζει και περιποιέται το ξηρό ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, προσφέροντας του παράλληλα τη σωστή προστασία. Το λάδι ελαιοκράμβης απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Διάσημοι σουηδοί επιστήμονες δερματολόγοι από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα (Μ. Λοντέν και Α.Σ. Άντερσεν) απέδειξαν κατόπιν μελέτης ότι το λάδι ελαιοκράμβης μπορεί να ανακουφίζει τους ερεθισμούς του δέρματος το ίδιο καλά με την υδροκορτιζόνη.

No posts found

Write a review