Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Κερδίστε 38%

Πακέτο Προσφοράς με Σαμπουάν & Αφρόλουτρο RAPSODINE 2.5lt & Σαμπουάν & Αφρόλουτρο RAPSODINE 2.50ml & After Save από λάδι ελαιοκράμβης. 75ml

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49.10 
30.50 
Κερδίζετε: 18.60 € (38%)
Τιμή σε πόντους: 31 πόντοι
ecohouse_313
+

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΩΣ & ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ RAPSODINE

Σαμπουάν μαλλιών & Αφρόλουτρο, δύο σε ένα προϊόν, 2.5lt. Φυσικό προϊόν από λάδι ελαικράμβης, ενυδατώνει και δίνει φρεσκάδα και καθαριότητα στο δέρμα.
Το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει άλλο ένα μικρότερο μπουκαλάκι με 250ml για να μπορείτε να γεμίζεται και να ξαναγεμίζεται από το μεγάλο μπουκάλι των 2.5 λίτρων. με αυτόν τον τρόπο κάνετε οικονομία χρησιμοποιώντας κορυφαία προϊόντα.

Συμφέρει πάρα πολύ καθώς το μπουκαλάκι με τα 250ml κάνει 11,70€. Φανταστείτε με το μπουκάλι των 2.5lt μπορείτε να το γεμίσετε πάνω από 10 φορές το μπουκαλάκι των 250ml δλδ σας βγαίνει το κόστος κοντά στα 2€ τα 250ml!

Τέλος μέσα στο πακέτο μας έχουμε συμπεριλάβει και άλλο ένα εκπληκτικό προϊόν. Ένα πολύ ξεχωριστό After Save που θα ξετρελάνει κάθε άντρα. Η κρέμα προσώπου μετά το ξύρισμα, AFTER SAVE ενυδατώνει το δέρμα, απορροφώντας το λάδι ελαιοκράμβης (canola oil) με τα χαμηλότερα λιπαρά (7%) και δίνει ελαστικότητα στο δέρμα κάνοντας το απαλό. Έχει απαλό και ελκυστικό φυσικό άρωμα. Το προϊόν κατασκευάζεται στη ΣΟΥΗΔΙΑ και δεν έχει βλαβερές χημικές ουσίες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώτων υλών είναι το λάδι ελαιοκράμβης.

Tι περιέχει το πακέτο προσφοράς :

1/ Ένα μπουκάλι Refill 2.5 Λίτρων με το Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Μαλλιών από λάδι ελαιοκράμβης
2/ Ένα μπουκαλάκι 250ml με το Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Μαλλιών από λάδι ελαιοκράμβης
3/ Μία κρέμα προσώπου για μετά το ξύρισμα (After Save) με το λάδι ελαιοκράμβης

Είναι μια προσφορά Αρχικής Αξίας 49,10€ και το αγοράζεται μόνο 30,50€ με δώρο τα μεταφορικά!

----------------------------------

Λίγα λόγια για το λάδι ελαιοκράμβης.

Στην αγγλική ονομάζεται CANOLA OIL η RAPS OIL. Το λάδι ελαιοκράμβης παράγετε από το φυτό ελαιοκράμβη (κίτρινο φυτό μοιάζει με την βρούβα) το οποίο καλλιεργείτε στα απέραντα λιβάδια της Σουηδίας και Β. Ευρώπης. Το λάδι ελαιοκράμβης χρησιμοποιείτε για την παρασκευή, φαγώσιμου λαδιού, βουτύρου, καλλυντικών αλλά και καυσίμου. Το λάδι ελαιοκράμβης που παρασκευάζονται καλλυντικά ο σπόρος του φυτού πρεσάρετε με μηχανική μέθοδο, ψυχρής έκθλιψης ώστε να είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε. Το λάδι ελαιοκράμβης, έχει περίφημες και καταπληκτικές μαλακτικές ιδιότητες, συνδυασμένες με την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε. Ανακουφίζει και περιποιέται το ξηρό ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, προσφέροντας του παράλληλα τη σωστή προστασία. Το λάδι ελαιοκράμβης απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Διάσημοι σουηδοί επιστήμονες δερματολόγοι από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα (Μ. Λοντέν και Α.Σ. Άντερσεν) απέδειξαν κατόπιν μελέτης ότι το λάδι ελαιοκράμβης μπορεί να ανακουφίζει τους ερεθισμούς του δέρματος το ίδιο καλά με την υδροκορτιζόνη.