Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Save 14%

ΝΕΟ Πανί καθαρισμού & γυαλίσματος τζαμιών 40x50 εκ. τύπος 220gsm

List price: 9.90 
8.50 
You save: 1.40 € (14%)
Επιλογή χρώματος
Price in points: 9 points
ecohouse_001
+

Πανί καθαρισμού & γυαλίσματος τζαμιών 40x50 εκ. Best seller

Πανί από ύφασμα υψηλής απορροφητικότητας ultra microfiber. Είναι το αυθεντικό με τις λεπτότερες ίνες, 0.27 denje από πολυεστέρα και πολυαμίδη, εξειδικευμένα συνθετικά υλικά που καθαρίζουν και απορροφούν στις ίνες τους ρύπους, βρωμιά, μικροοργανισμούς ακόμα και μικρόβια. Τα πανιά όταν βρωμίσουν πρέπει να πλένονται χωρίς χλώριο και μαλακτικό. Αρκεί μόνο κοινό απορρυπαντικό ρούχων με καυτό νερό από 80 έως 90 βαθμούς Κελσίου.

Τα πανιά τζαμιών χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό ψεκασμού νερού επάνω στην επιφάνεια του πανιού ή στην επιφάνεια του τζαμιού ή καθρέπτη που θέλουμε να καθαρίσουμε. Στην περίπτωση που θέλουμε να καθαρίσουμε εξωτερικά τζάμια ή τζαμαρίες, τότε χρησιμοποιούμε πρώτα την χοντρή βρωμιά στις επιφάνειες των τζαμιών, το πανί γενικής χρήσης νωπό και κατόπιν γυαλίζουμε τις γυάλινες επιφάνειες με πανί ΤΖΑΜΙΩΝ.

ΝΕΟ ΠΑΝΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ & ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 220 GSM

Αυτό είναι το ΝΕΟ πανί καθαρισμού ΤΖΑΜΙΏΝ & γυάλινων επιφανειών. Είναι ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ & τεχνοτροπίας πανί microfiber/μικροινων με 220 gsm (δείκτης βάρους ίνας/υφάσματος, γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο) που σημαίνει 10 γραμμάρια περισσότερες ίνες/ ύφασμα, από το προηγούμενο πανί, επίσης 6 φορές μεγαλύτερη απορροφητικότητα υγρών. Με απλά λόγια, απορροφά γρηγορότερα και στεγνώνει την γυάλινη επιφάνεια γρηγορότερα και καλύτερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ VIDEO

Made in Sweden

Τεχνικά Χαρακτηριστικά (PDF) (Metafrasi_PanionIFP_research.pdf, 108 Kb) [Download]

Είναι πολύ καλό το πανί για τον καθαρισμό των τζαμιών. Το χρησιμοποιώ πάνω από έναν μήνα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Write a review